Monday, February 21, 2011

Tepung Kek Segera D'Rosni




Saya ada menjual tepung kek segera. Terdapat pelbagai perisa yang dijual. Antaranya:
A)D'Rosni
1) Chocolate
2) Orange
3) Pandan

B)D'Ros
1) Chocolate
2) Orange
3) Pandan
4) Strawberi
5) Cappucino
6) Vanila

10 comments:

  1. far0uk .
    tepung 2 da dlm bks cm kt gamba 2 ea ?

    ReplyDelete
  2. yup..=)) dah ada dalam bungkusan cam atas tu. tp yg dlm bungkusan plastik cam sblm ni pun ada jga. tu lg murah. yg dalam tupperware kat atas ni utk pasaraya,ada pasaraya yg taknak bungkusan plastik..

    ReplyDelete
  3. tepung kek? harga bapew? heee :)

    ReplyDelete
  4. tepung kek ni ada dua jenis,satu yg dalam bekas tupperware(D'Rosni), dan satu lagi dalam bungkusan plastik(D'Ros). D'Rosni harganya RM7.00...D'Ros RM6.70. murah banget an an an...heee....=)

    ReplyDelete
  5. dan beli dah,kt mydin ada jual..
    wat kek coklat tu sedap...hehehe...
    skarang dlm peti ais tu ada y perisa oren...sdap gak..

    ReplyDelete
  6. has ismail, kat mydin pun ada juga. wah boleh lah bagi family rasa kek tu. diorg mesti suka cik/puan buat. yelah siapa yg tak suka cake buatan ahli keluarga sendiri. =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg kena guna oven ke? Klau kita kukus je kek tu bole?

      Delete
    2. Mmg kena guna oven ke? Klau kita kukus je kek tu bole?

      Delete
  7. salam,, farouk,, rm7 tu ter masuk post ke mcm mana??

    ReplyDelete

About Me

My photo
Manager,ZUROFH Enterprise (Pengedar Tepung Kek Segera D'Ros dan D'Rosni)